18 IULIE, BIBLIOTECA JUDETEANA “PANAIT ISTRATI” – “SCOALA PARINTILOR”, CU SILVIA ALBU

Maine, 18 iulie, la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” va fi lansat programul “Scoala Parintilor”, realizat de Silvia Albu. Dupa ce timp de 2 ani a lucrat cu copiii, Silvia Albu a decis sa se adreseze acum parintilor care sunt interesati sa invete si ei lucruri noi, care sa-i ajute sa-si indrume fiii si fiicele pe calea succesului si a implinirii.
“Timpul trece mult prea repede, provocarile sunt din ce in ce mai mari, societatea actuala a devenit un loc in care trebuie sa te adaptezi din mers, iar scoala nu ii invata pe copii abilitatile de viata. Parintii trebuie sa faca foarte multe lucruri, intr-un timp foarte scurt. Sa fii un adevarat parinte inseamna sa faci toate acele lucruri despre care constiinta ta spune ca trebuie facute, chiar daca s-ar putea sa nu fie deloc usor.
In fiecare saptamana a ultimilor doi ani am tinut cel putin un curs la Biblioteca Judeteana <<Panait Istrati>> din Braila, unde am lucrat cu adolescenti si chiar cu copii mai mici, am desfasurat activitati in licee. De foarte multe multe ori, pe formularele de feedback, copiii sugerau sa fac aceste activitati si cu parintii.
Tocmai de aceea am planificat urmatoarele teme saptamanale:
1. Nevoile copiilor nostri. Adaptarea si reactia la schimbare.
2. Provocarile copiilor nostri. Cum gestionam furia, rebeliunea, apatia. Sarbatorirea succeselor.
3. Programare, planificare, responsabilitate.
4. Model de educare din punct de vedere financiar pentru copii (de la gradinita pana la facultate)
Copiii de azi sunt viitorul nostru; imi doresc ca prin activitatea mea sa sprijin cat mai multe familii sa fie fericite si sa traiasca in armonie, iar copiii sa ajunga acolo unde isi doresc.
Este alegerea fiecarui parinte ce ofera copilului sau, este decizia fiecarui parinte cum isi creste copilul”, declara Silvia Albu.
Investitia pentru acest curs este de 300 lei, iar intalnirile vor avea loc timp de 4 saptamani, in fiecare zi de miercuri, cate 2 ore.
Prima grupa beneficiaza de reducere, astfel incat tariful va fi 200 lei pentru intreg programul.
“Daca pe parcursul primului modul considerati ca programul nu este pentru dumneavoastra, va rog sa anuntati, iar banii va vor fi returnati integral”, mai spune Albu.
Cei interesati sa se inscrie o pot face pe adresa de mail silvia.albu8@gmail.com.