18 OCTOMBRIE, BRAILA – “LEUL RA”, UN MUSICAL AL TEATRULUI “ANDREI MURESANU” DIN SFANTU GHEORGHE

Miercuri , 18 octombrie, de la ora 18:00, la Teatrul “Maria Filotti” Braila va putea fi  vizionat spectacolul “Leul RA”, un musical realizat de Teatrul “Andrei Muresanu” din Sfantu Gheorghe. „Leul Ra” este o productie artistica creata special pentru trupa din Sfantu Gheorghe de tanarul compozitor Marius Popa si regizorul si dramaturgul Cezar Ghioca si va fi prezentata in perioada 20 septembrie – 12 noiembrie la Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Braila, Galati, Piatra Neamt, Suceava, Ploiesti, Bucuresti si Bacau, in cadrul unui turneu cofinantat de Administratia Fondului Cultural National.

 „E foarte importanta pentru noi componenta educationala a intregului proiect. Vorbim despre un spectacol bazat pe un musical 100% original, pentru ca vrem sa aratam publicului cum se face un spectacol de genul acesta, ce presupune, care este efortul din perspectiva artistica, financiara si asa mai departe. Spectatorii vor avea posibilitatea sa vorbeasca cu dramaturgul, cu regizorul, cu compozitorul spectacolului, lucru care va fi, speram noi, un element suplimentar pentru a-i familiariza cu un stil teatral nebagat in seama la noi, in Romania”, declara managerul teatrului, Anna Maria Popa.

Distributia spectacolului ii cuprinde pe Ciprian Teodorescu, Sebastian Marina, Paula Rotar, Mirela Bucur, Dalma Kovacs, Elena Popa, Sergiu Alius, Claudia Ardelean, Mona Codreanu, Costi Apostol si Liviu Popa.