19 aprilie, Biblioteca „Panait Istrati” – lansarea cartii „The Last Iron Curtain An Exploration of the Romanian-Moldovan Possible Reunification

Afis - Cristinel Popa-Lansare carte

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila organizeaza marti, 19 aprilie, la ora 17;00, lansarea cartii „The Last Iron Curtain – An Exploration of the Romanian-Moldovan Possible Reunification”, scrisa de Stoica Cristinel Popa. Cartea a aparut in editia a II-a la Editura Cavallioti in 2015 si este scrisa in limba engleza.

„The Last Iron Curtain – An Exploration of the Romanian – Moldovan Possible Reunification” reprezinta teza de doctorat a autorului, prima editie fiind tiparita in 2011. Cartea abordeaza subiectul posibilei reunificari a Romaniei cu Republica Moldova, scriitorul fiind licentiat in stiinte politice. Autorul, brailean de origine, a studiat la Harvard si Standford University. In 2015, dupa 8 ani petrecuti in SUA si in alte tari din lume, Stoica Cristinel Popa a decis sa se intoarca in Romania, pentru a-si urma cea mai mare pasiune, activitatea in sectorul ONG.