19 martie, în cadrul Ligii Florilor Mol: CSM Galați – Dunărea Brăila

Duminică, 19 martie, începând cu ora 16:00, în Sala Sporturilor din Galați, HC Dunărea Brăila va întâlni CSM Galați, în etapa a XIX-a din cadrul Ligii Florilor Mol.

Meciul va fi transmis live pe canalul de YouTube al clubului, https://www.youtube.com/@HCDUNAREABRAILA iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul https://frhlive.com.

În perioada 2018-2022 cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, 4 dintre acestea fiind câștigate de echipa brăileană. Cea mai recentă întâlnire a fost în data de 09.10.2022 și s-a încheiat cu scorul de 34 la 25 pentru Brăila.

Înaintea confruntării, Dunărea Brăila se află pe poziția a IV-a, cu 37 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a XIV-a în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând până la acest moment doar un punct.

”Avem opt victorii consecutive și sigur că mergem la Galați cu determinare pentru a o obține pe a noua. Echipa s-a închegat, joacă numai la victorie, iar unitatea de grup se vede foarte bine în teren. Având în vedere că este o distanță rutieră mică între Brăila și Galați, invităm suporterii brăileni să fie alături de fetele noastre în Sala Sporturilor din Galați”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Etapa următoare este programată pentru data de 30 martie, când Brăila va juca acasă, în Sala Polivalentă, împotriva echipei CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.