2 NOIEMBRIE, TEATRUL “MARIA FILOTTI” – SPECTACOLUL “SHYLOCK”, AL TEATRULUI DE COMEDIE DIN BUCURESTI

In perioada 1-3 noiembrie,  la Braila va avea loc cea de VI-a editie a Festivalului International ”Mihail Sebastian”. In cadrul acestui eveniment, vineri, 2 noiembrie, de la orele 19:00, pe scena Teatrului “Maria Filotti” va avea loc spectacolul “SHYLOCK”, al Teatrului de Comedie din Bucuresti, in regia lui Horatiu Malaele. Din distributie fac parte: Horatiu Malaele, George Mihaita, Mirela Zeta, Bogdan Malaele, Anghel Damian, Lucian Ionescu, Ruxandra Grecu, Vlad Birzanu.

“Shylock  prezinta  un  tablou  tragic, cu  accente  comice, abordand  un  conflict  vechi de aproape doua mii de ani, crestin contra evreu, dar raportat la  problemele  lumii contemporane, oferindu-i,  astfel,  accesibilitate si dinamism. Mesajul spectacolului  are o forta moralizatoare care strabate timpurile – aceea ca oamenii  au dreptul de a fi tratati egali indiferent  de rasa, limba sau religie”, se arata in prezentarea spectacolului.

Biletele au fost puse in vanzare la Agentia Teatrului “Maria Filotti” chiar de astazi. Pretul biletelor, in functie de sectorul din sala, este de 55, respectiv 44 lei.