2 octombrie, Centrul de Creație Brăila – Gala laureaților Festivalului Concurs „Întâlnirea epigramiștilor”

Sâmbătă, 2 octombrie, la ora 17:00, la Centrul de Creație va avea loc Gala laureaților celei de a XXXIV-a ediții a Festivalului Concurs „Întâlnirea epigramiștilor”, manifestare organizată de Casa de Cultură a Municipiului Brăila, împreună cu Clubul Umoriștilor Brăileni (CUB) Ștefan Tropcea.

„Duelul epigramatic reunește într-o Gală a laureaților pe câștigătorii concursului lansat în luna august a acestui an, provocare la care au răspuns 34 de epigramiști din țară și din străinătate, care au trimis 136 de epigrame, câte două pentru fiecare dintre temele «Revedere» și «Fără veșminte». Spectacolul va cuprinde suite de epigramă și poezie umoristică, condimentate cu  muzică, în interpretarea actriței Wanessa Radu și cantautorului Dumitru Popescu”, se arată într-un comunicat de presă.

În preambulul Galei laureaților, la sediul Casei de Cultură a Municipiului Brăila (Piața Poligon nr. 2) va avea loc, de la ora 9:00, o dublă lansare de carte: „DoiNași ai Umorului”, un volum de umor în proză și în versuri, semnat de Mihai Frunză și Alexandru Hanganu și volumul de epigrame și sofisme „Siluiri legale”, avându-l ca autor pe Alexandru Hanganu. Cele două apariții editoriale vor fi prezentate de Dragoș Neagu, managerul Bibliotecii Județene Brăila „Panait Istrati” și Emanoil Ciucașu, managerul Casei de Cultură a Municipiului Brăila.

Intrarea este liberă.