20 OCTOMBRIE, BIBLIOTECA “PANAIT ISTRATI”: TRIPLA LANSARE DE CARTE – ANDRADA-COSMINA POSEDARU

Vineri, 20 octombrie, la ora 17:00, la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” Braila va avea loc lansarea cartilor ”Ochiul pisicii”, „Capcana paianjenului” si „Necunoscutul”, semnate de Andrada-Cosmina Posedaru.

Andrada-Cosmina Posedaru este o scriitoare aflata la inceput de drum, cu trei proiecte literare finalizate pana in prezent.

Pe site-ul personal, autoarea face o scurta prezentare a cartilor scrise pana in prezent. Astfel, despre “Ochiul pisicii”, cartea sa de debut, aceasta scrie: “Un caz aparent simplu se complica atunci cand o disparitie se transforma intr-o crima. Un detectiv nonconformist impreuna cu o jurnalista feroce merg pe urmele criminalului si se amesteca fara sa vrea intr-un mister periculos”.

“Capcana paianjenului” prezinta povestea unui medic legist cu “o viata destul de fascinanta, mai ales atunci cand trebuie sa faci si munca de investigator. Uneori insa si cele mai stralucite minti cad in capcana”.

Cat despre romanul „Necunoscutul”, acesta o are in centrul sau pe Aria, a carei “viata se schimba atunci cand fiecare miscare a sa este urmarita de o umbra a noptii. Suferinta ei ii creeaza placere, iar dorinta de a o controla este un pericol pe care necunoscutul si-l asuma”.