21 APRILIE, CASA GOANGA – GALA LAUREATILOR PRIMEI EDITII A FESTIVALULUI CONCURS „INTALNIREA UMORISTILOR”

Sambata, 21 aprilie, la ora 17:00, la Casa Memoriala Petre Stefanescu-Goanga va avea loc Gala Laureatilor primei editii a Festivalului Concurs „Intalnirea Umoristilor”, manifestare organizata de Casa de Cultura a Municipiului Braila, in colaborare cu Cenaclul Umoristilor Braileni (CUB) „Stefan Tropcea”.
In cadrul Galei vor fi prezenti castigatorii concursului lansat in luna februarie a acestui an. Au intrat in concurs 61 de umoristi din tara, care au trimis lucrari pe tema “SCOPUL SCUZA MIJLOACELE”, la cele doua sectiuni ale festivalului: * UMOR PE RIME – fabula şi poezie epigramatica; * PROZA SCURTA – schiţa umoristica si aforisme.

Spectacolul va fi prezentat de Raul Brebu, realizatorul Matinalului de la Radio Magic FM.
In preambulul manifestarii, la ora 16:00, va avea loc lansarea volumelor “Premiul Nobel pentru caligrafie (proza umoristica)”, semnata de Mihai Frunza si “Escala in Purgatoriu”, semnata de Alexandru Hanganu.

Festivalul Concurs “Intalnirea Umoristilor” se doreste a fi un eveniment anual, iar organizatorii isi propun cultivarea literaturii umoristice (fabula, poezia epigramatica, schita umoristica, aforismul) in literatura de gen a Brailei.