21 august – ”Ziua Porților Deschise” în incinta adăpostului pentru câini din localitatea Unirea

Sâmbătă, 21 august, între orele 10:00-12:00, se va desfășura evenimentul ”Ziua Porților Deschise” în incinta adăpostului pentru câinii fără stăpân din localitatea Unirea.

„Evenimentul are ca scop principal stimularea adopțiilor câinilor fără stăpân, informarea și educarea publicului cu privire la protecția animalelor, încurajarea voluntariatului. Vizitatorii pot interacționa cu animalele din adăpost și vor putea adopta căței.

Pentru adopție solicitanții trebuie să prezinte următoarele documente: carte de identitate, adeverința de venit și actele de spațiu. Cei care nu dispun pe moment de un spațiu adecvat, dar vor să salveze un câine, pot opta pentru adopția la distanță.

Persoanele care adoptă un câine în cadrul acestui eveniment vor beneficia de transportul gratuit al animalului în municipiul Brăila, după sterilizarea și vindecarea acestuia. Totodata, aceste persoane vor beneficia de produse de îngrijire pentru câini oferite de FARMAVET SA.

În cadrul evenimentului vor fi distribuite pliante pentru informarea vizitatorilor cu privire la obligațiile deținătorilor de câini. Totodată, vizitatorii vor avea ocazia să se informeze cu privire la necesitatea sterilizării și microcipării animalelor de companie” precizează  organizatorul, SUPAGL Brăila.