21 iulie, Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați – Vernisajul unei noi expoziții temporare din ciclul „Aero Galați”

Miercuri, 21 iulie, la ora 11:00, la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați va avea loc vernisajul unei noi expoziții temporare din ciclul „Aero Galați”. Manifestarea, aflată la a IV-a ediție, este organizată în colaborare cu Aeroclubul Aerial Club Galați și Asociația Piloților și Proprietarilor de Aeronave – AOPA România.
„Expoziția din acest an are un caracter inedit, conținând obiecte și suveniruri din aviație provenind din spațiul ex-sovietic, dar și din România, Marea Britanie, Germania, Franța, Spania sau Italia, toate din colecția Cristian Deceanu.

De asemenea, vizitatorii expoziției pot vedea un mare număr de cărți poștale și plicuri vechi, timbre și fotografii din domeniu, dar și reviste sau ziare vechi. O bună parte din obiecte provin de la companii aeriene cunoscute (Tarom, British AirwayS, Blue Air, Air France, etc), iar suvenirurile provin de la muzee ale aviației.

În cadrul expoziției mai pot fi văzute și patch-uri sau semne de armă din aviație și parașutism”, precizează organizatorii.
Expoziția de obiecte și suveniruri din aviație ”Aero Galați” va putea fi vizitată până pe 3 octombrie.