21 septembrie, Casa Tineretului – Concert simfonic extraordinar de deschidere a noii stagiunii a Filarmonicii „Lyra-George Cavadia”

Joi, 21 septembrie, la ora 19.00, la Casa Tineretului din Brăila va avea loc Concertul simfonic extraordinar de deschidere a stagiunii 2023-2024, organizat de Filarmonica „Lyra-George Cavadia”.

„V-ați întrebat vreodată care ar fi liantul dintre Mozart, Rossini și Warnecke?

Noi avem răspunsul… O orchestră minunată, doi soliști excepționali și un dirijor pe măsură, rețeta perfectă pentru un debut de stagiune 2023-2024 pe care nu trebuie să îl ratați! Mai ales când cei doi oaspeți vin acasă de pe «tărâmul tuturor posibilităților», Statele Unite ale Americii.

Pianista este una din favoritele dumneavoastră, pe care o așteptați de multă vreme să reapară în concertele noastre. Mădălina Dănilă, căci despre ea este vorba, este în prezent doctorandă în pian solo, muzică de cameră și acompaniament la Temple University în Philadelphia, având o bogată activitate concertistică atât ca solist instrumentist, cât și ca parte din duo-ul de 4 mâini «Mădă&Hugh», alături de pianistul coreean-american Hugh Sung.
Trombonistul Cristian Ganicenco, solist admirat și recunoscut pe plan internațional, este totodată un element cheie în ansambluri camerale, dar și în cadrul Cincinnati Symphony Orchestra, unde din 1999 este prim solist trombonist.
Aceștia vor fi angrenați, alături de Orchestra de cameră «George Cavadia», în efervescența creativă a dirijorului Petrea Gogu”, precizează  organizatorii.
Evenimentul este organizat în colaborare cu Consiliul Județean și Primăria municipiului.

Prezentarea va fi asigurată de prof. Marilena Niculescu.
Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan, nr. 29 sau online, de pe platforma BLT.ro,  https://www.blt.ro/concert-simfonic-extraordinar-braila.html

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns