22 februarie, la Casa Tineretului Brăila – „Concert de concerte”

Miercuri, 22 februarie, la ora 18.30, la Casa Tineretului Brăila va avea loc un nou concert simfonic.

„Invitații, rod al pământului brăilean, își vor etala paleta de stări, de simțiri, pe care fenomenul muzical le trezește în sinele creator. Pe toți cei trei muzicieni îi unește profesionalismul, indiferent de vârstă sau experiență, doi dintre ei, dirijorul Aurel Bălae și pianistul Alexandru Burcă, fiind artiști deja consacrați care v-au fidelizat prin evoluțiile lor.

Tânărul violonist Teodor Buescu își va face, cu această ocazie, debutul ca solist alături de Orchestra de Cameră «George Cavadia» Brăila, un moment-previziune al viitoarei sale cariere artistice, în care veți putea descoperi devotamentul său față de muzică și determinarea în a deveni un muzician de talie internațională”, spune Alexandra Gurgu, secretar muzical al Filarmonicii „Lyra – George Cavadia” Brăila.
„Concert de concerte” este un eveniment organizat de Filarmonica „Lyra – George Cavadia” Brăila, în parteneriat cu Consiliului Județean Brăila și Primăria municipiului.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online, de pe platforma BLT.ro. https://www.blt.ro/concert-de-concerte-braila.html
Prețul biletelor sunt următoarele: 44 de lei pentru adulți, 22 de lei pentru studenți și pensionari și 11 lei pentru elevi.