22 NOIEMBRIE, CENTRUL „POARTA CETATII” – SHOW DE CARICATURA COMENTATA SI CONCERT “FARA ZAHAR”, LA FINALUL FESTIVALULUI DE LITERATURA UMORISTICA

Joi, 22 noiembrie, de la ora 17:13, la Centrul Multicultural si de Recreere „Poarta Cetatii” Braila, situat pe strada Ana Aslan nr. 25-27, va avea loc festivitatea de premiere a castigatorilor celei de-a doua editii a Festivalului de Literatura Umoristica. Manifestarea este organizata de Consiliul Judetean, in colaborare cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale.

Concursul s-a desfasurat pe doua sectiuni: “Proza scurta umoristica” – avand ca tema: „Vin colindatorii?” – si “Cea mai buna carte de umor publicata in perioada 2017-2018”. La ambele sectiuni vor fi acordate urmatoarele premii: * Premiul l – 1.500 lei; * Premiul II – 1.200 lei; * Premiul III – 1.000 lei.

In cadrul manifestarilor de joi, pe langa festivitatea de premiere, cei prezenti vor putea urmari un show de caricatura comentata, cu tema ”Femeile sunt de pe Venus, barbatii sunt de la tara”, ce va fi prezentat de caricaturistul brailean Costel Patrascan, precum si un concert sustinut de trupa ”Fara zahar”, intitulat “Folk la Dorohoi”.