22 SEPTEMBRIE, GRADINA MARE – “FESTIVALUL LUMINII”

Sambata, 22 septembrie, la ora 16:00, in Gradina Mare va avea loc “Festivalul Luminii”, organizat de Cercetasii Romaniei si Primaria Braila. Manifestarea isi propune sensibilizarea  oamenilor in ideea de a redescoperi si aprecia frumusetea lucrurilor marunte, care le aduc bucurie din viata de zi cu zi.

“Ce reprezinta Festivalul Luminii?
In prezent, ideea ca fericirea este un lucru maret, in calea caruia trebuie sa alergam mereu, a devenit tot mai populara. Prinsi in agitatia vietii cotidiene, adesea uitam ca lucrurile marunte, precum un zambet, un cantec sau gasirea unui strop de lumina la finalul zilei sunt, de fapt, cele care conteaza, cele care ne aduc bucuria sufleteasca.
Din acest motiv, inca din 2004, Cercetasii Romaniei si-au propus ca macar pentru cateva ore sa le aminteasca membrilor comunitatii locale de bucuria lucrurilor marunte si impreuna cu partenerii lor, sa transforme orasele in care traiesc intr-un spatiu magic, in care fiecare dintre noi sa redevenim copii si indiferent de varsta, sa descoperim lucrurile care ne fac fericiti, sa le luam cu noi si sa le tinem aproape pana la urmatoarea editie”, spun organizatorii.