23 DECEMBRIE, CENTRUL MULTICULTURAL SI DE RECREERE – SEARA DANSATA DE TANGO ARGENTINIAN

Vineri, 23 decembrie, incepand cu ora 18:00, la Centrul Multicultural si de Recreere „Poarta Cetatii” din Braila, din Str. Ana Aslan, nr. 29, are loc o Seara dansanta de Tango Argentinian. Evenimentul este organizat de Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” si reprezinta evenimentul de final al primei serii de participanti la Clubul de Tango Argentinian desfasurat in acest an.

“Tangoul Argentinian se danseaza astazi peste tot in lume si este un mod deosebit in care iti poti cultiva dragostea de miscare, de muzica, dragostea pentru dans. Este, de asemenea, un mod fascinant de relationare si conectare interumana.
Doriti sa va condimentati un pic viata? Va invitam la Tango!
La ora 18,00 = LECTIE INTRODUCTIVA GRATUITA oferita de Atelieru’ de Tango – Milonga
La ora 19,00 = Incepe DANSUL cu INTRAREA LIBERA in superba vila a Centrului Multicultural si de Recreere, Poarta Cetatii Braila, alaturi de CASA LUI MOS CRACIUN, din aceeasi curte.

Recomandam o DONATIE de 10 -15 LEI ca SPIRIDUS al lui Mos Craciun, alaturi de Atelieru’ de Tango-Milonga, care il va ajuta pe Mos sa mai dea un CADOU unora dintre copiii tutelati de Protectia Copilului din oras.

Va asteptam pe toti cei care sunteti interesati de un dans creativ, confortabil si muzical la Milonga (seara de dans pe muzica de tango). Va invitam sa ne simtim bine impreuna la dans, iar in 2017, cei interesati de mai mult, vor putea urma cursuri de Tango Argentinian la Braila. Cursurile sunt adresate incepatorilor  care vor sa descifreze pasii si structurile de baza ale acestui fascinant dans si sa adauge niscaiva sare si piper in viata si dansul lor.
Participarea la Milonga este deschisa, iar la cursuri, nu este conditionata de inscrierea cu un partener” – asa suna invitatia organizatorilor.