24 aprilie, Teatrul „Maria Filotti” – Spectacolul „ASTA-I TINEREȚEA NOASTRĂ”

Sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 18:00, la Teatrul „Maria Filotti” Brăila se va juca spectacolul „ASTA-I TINEREȚEA NOASTRĂ”, de Kenneth Lonergan, în regia lui Radu Iacoban.

„Au fost scoase la vânzare 96 de bilete pe platforma online BLT.ro și la Agentia Teatrală. Cele 96 de locuri reprezintă aproximativ 30% din capacitatea totală a Sălii Mari. Acesta este gradul maxim de ocupare a spațiilor permis în municipiul Braila, unde rata de infectare cu noul coronavirus SARS-CoV-2 este cuprinsă între 1,5 și 3 cazuri la mia de locuitori.

Locurile din sală sunt distanțate în conformitate cu normele curente. Toate spațiile și suprafețele din clădirea Teatrului sunt dezinfectate periodic. De asemenea, sunt asigurate măsurile de protecție a publicului, artiștilor și personalului.

Deoarece situația este una în continuă schimbare, în perioada următoare Teatrul «Maria Filotti» va anunța programul pe două săptămâni anticipat. Ne rezervam dreptul de a interveni asupra programului, în funcție de incidența cumulativă înregistrată la nivelul municipiului Brăila”, precizează organizatorii.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0239.613969 si online, pe BLT.ro .