25-27 iunie, Ferma Agroprovens – Festivalul Lavandei din Bărăgan

În perioada 25-27 iunie, la Ferma Agroprovens din comuna Bărăganul va avea loc o nouă ediție a Festivalului Lavandei. După succesul primei ediții organizatorii au pus la punct un program mai variat care include, printre altele, momente artistice, ateliere de creație, activități pentru copii, o seară de film, expoziție și proiecție de caricatură.

„Trei zile cu parfum de lavandă

Cea mai mare plantație de lavandă din România își deschide porțile! În luna iunie, când parfumul lavandei răzbate din lanul înflorit, vă așteptăm să ne bucurăm împreună de natură și să ne relaxăm într-un cadru atent organizat.

Aflată la limita dintre județele Ialomița și Brăila, ferma care va găzdui acest eveniment este o oază verde într-o mare mov de lavandă. Aici noi vă așteptăm cu muzică bună, produse hand-made și naturale, mâncare gustoasă, băuturi savuroase și multe activități în aer liber.

Programul general:

*Fotografie în câmpul de lavandă
*Ateliere de creație/ prezentare (număr limitat de participanți)
*Trasee pentru biciclete
*Plimbări cu taxi-căruța
*Produse naturale cosmetice Nympheum
*Produse locale cu prezentare și vânzare
*Activități pentru copii
*Seară de film în cultura de lavandă, cu un invitat special: Margareta Irina Nistor
*Muzică live
*Expoziție și proiecție de caricatură realizate de Costel Pătrășcan
*Foc de tabară”, spun organizatorii

Locația: Ferma Agroprovens, str. Docești, nr. 187, Bărăganul, jud. Brăila

Prețul biletului este de 17 RON/zi/adult, iar copiii cu vârsta de pâna la 10 ani au acces gratuit. Biletele se pot achiziționa online sau direct de la locație. Doar online, se pot achiziționa abonamente pentru 2 sau 3 zile.

Link achiziționare bilete: https://www.bilete.ro/festivalul-lavandei/

Cei interesați pot obține mai multe detalii aici:  https://www.facebook.com/events/473482473980938 sau la tel. 0749112223 sau 0755124699.