25 MARTIE, TEATRUL DE PAPUSI – PREMIERA SPECTACOLULUI „GULLIVER IN TARA PITICILOR”

Teatrul de Papusi “Carabus” Braila ii invita pe cei mici duminica, 25 martie, la ora 11:00,  la premiera spectacolului „Gulliver in tara piticilor”, inspirata de romanul „Calatoriile lui Gulliver”, de Jonathan Swift.  Scenariul si regia spectacolului apartin lui Geo Balint, iar scenografia este semnata de Tunde Tomos, muzica fiind asigurata de Ciprian Manta.

Din distributie fac parte: Daniela Antonescu, Sofia-Gabriela Catruna, Iulian Gheorghe, Daniel Mecu, Gabriela-Elena Picus, Aurora Popescu, Valentina Lepadatu, Ioana Zarnescu.

”Am incercat si sper ca am reusit cu actorii papusari din Braila sa spunem o POVESTE despre putere, toleranta, respect, prietenie, familie, liberul arbitru, despre  binomul bine-rau… Temele, ideile in teatru nu sunt multe si orice poveste spusa/jucata cu mijloacele animatiei trebuie sa atinga sufletul si memoria copiilor.

Cum si unde spargem un ou?! La care capat ? Prilej de ironie sau de razboi? Aventurile lui Gulliver in tara LILIPUT sau in orice tara din lumea larga…”, a declarat regizorul Geo Balint.