253 LOCURI DE MUNCA DISPONIBILE IN BRAILA, INREGISTRATE ASTAZI LA AJOFM

Brailenii interesati sa-si gaseasca o slujba pot sa verifice cele 253 locuri de munca afisate astazi de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM), pentru a gasi ceea ce li se potriveste. Posturile respective sunt pentru toate categoriile de persoane, indiferent de nivelul de studii. Astfel:

*pentru cei care au cel putin studii medii sunt disponibile urmatoarele posturi: ajutor de bucatar, bucatar, barman, ospatar, femeie de serviciu.

*pentru cei care au studii gimnaziale sunt disponibile urmatoarele locuri de munca: tinichigiu auto, vanzator, mecanic auto, confectioner-asamblor articole din textile sau calcator lenjerie.

*pentru cei care au 10 clase: ucenic, tapiter, tamplar, incarcator-descarcator, gestionar depozit, croitor.

* pentru cei cu scoala profesionala sau un curs de calificare: curatitor-sablator, frezor la masini roti dintate, gauritor-filetator, lacatus constructii metalice si navale, lacatus-montator, masinist pod rulant, otelar, rectificator universal, strungar la masini de alezat si frezat, sudor, termist tratamentist, turnator formator, vopsitor industrial.

In ceea ce-i priveste pe brailenii cu studii superioare, acestia se pot inscrie la concursurile organizate de diferite institutii:

– Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est: post de evaluator proiecte

– Casa de Cultura a Municipiului Braila: post de referent de specialitate asezamant cultural.

– Liceul Tehnologic “Gh. K. Constantinescu”: post de inginer de sistem in informatica.

Informatii suplimentare pe aceasta tema pot fi gasite pe site-ul AJOFM:

https://www.anofm.ro/lmv_romani_strainatate.html?categ=3&subcateg=1&agentie=Br%C4%83ila