26 septembrie, Teatrul de Păpuși „Cărăbuș” – Premiera spectacolului „Sarea în bucate”

Duminică, 26 septembrie, la ora 11:00, la Teatrul de Păpuși „Cărăbuș” din Brăila (strada General Eremia Grigorescu, nr. 57) va avea loc premiera spectacolului „Sarea în bucate”, după basmul lui Petre Ispirescu.

Din distribuție fac parte următorii actori păpușari: Radu Pavel, Mihai Jinga, Daniela Antonescu, Elena-Gabriela Picuș, Ioana Popescu, Ștefana-Mihaela Niță, Sofia-Gabriela Cătrună, Aurora Popescu, Octavian-Ionuț Ghinea și Daniel Dămăroiu.

„Noua premieră aduce la rampă un spectacol cu o viziune modernă, cu o dramatizare plină de umor, cu un spațiu de joc deschis, cu costume deosebit de inventive și ingenioase purtând semnătura talentatei scenografe Alina Dincă Pușcașu.

Muzica originală a spectacolului de duminică, de la Teatrul de Păpuși din Brăila, poartă semnătura compozitorului Cári Tibor și ca de fiecare dată, propune ceva nou, oferind o încărcătură emoțională deosebită fiecărei partituri muzicale.

Spectacolul este cu actori, adresându-se copiilor cu vârste cuprinse între 5 -14 -… ani”, se arată într-un comunicat de presă.

„Reîntâlnirea cu trupa Teatrului de Păpuși din Brăila mi-a oferit șansa, bucuria de a crea, împreună cu minunații actori păpușari, un spectacol cu mult farmec, cu bună dispoziție, cu personaje bine conturate, cu adevăr, cu emoție și, evident, cu bucuria absolută de a fi împreună. «Sarea în bucate» este un spectacol pentru toate vârstele, care aduce la rampă, în primul rând valoarea dramatică a textului, personajele pline de culoare, originalitatea propunerii scenice și nu în ultimul rând, dăruirea actorului, vis-a-vis de personaj, de publicul său. O elegantă reverență doamnei  manager Daniela Mihovici pentru invitație și evident, distinșilor actori pentru bucuria de a accepta noua provocare, într-o atmosferă de armonie a gândurilor și a iubirii!”, declară regizorul Toma Hogea.

Rezervări de bilete se pot face la numărul de telefon  0787.515344.