27-28 noiembrie, Braila – o noua campanie de sterilizare gratuita a cainilor

xx

Primaria Braila si Asociatia Dog Rescue Romanian organizeaza in perioada 27-28  noiembrie 2015 Campania “FII RESPONSABIL! STERILIZEAZA-TI CATELUL! NOI TE AJUTAM!”. Actiunea se adreseaza proprietarilor si iubitorilor de caini de rasa comuna, dar si persoanelor care doresc sa preia din strada caini pe care sa-i adopte. Proprietarii de animale vor beneficia de sterilizarea, microciparea si inregistrarea cainilor de rasa comuna in Registrul de evidenta a cainilor cu stapan.

Punctul de sterilizare va fi amenajat in Piata Radu Negru – Sos Buzaului, colt cu strada Chisinau. Programul de lucru va fi intre orele 9-18 si dupa caz, pana la sterilizarea ultimului caine al carui stapan asteapta la rand. Echipa medicala este asigurata de Asociatia Dog Rescue Romanian.

Pentru inscriere, cei interesati se vor adresa la registratura SUPAGL Braila, str. Marasesti, nr. 39, sau la telefon 0239/611682, mobil 0756/044400. Persoanele care doresc sa se inscrie trebuie sa-si declare numele si prenumele, adresa, numarul de telefon si sa anunte numarul cainilor pe care ii aduc la sterilizat.

De asemenea, Primaria Braila anunta ca in data de 28 noiembrie 2015 se va organiza “Ziua Portilor Deschise”  la adaposturile pentru cainii fara stapan din localitatile Lacu Sarat si Unirea, in intervalul orar 10-14. Toti cainii adoptati in timpul evenimentului vor fi deparazitati, vaccinati, sterilizati, microcipati si inregistrati in Registrul de Evidenta al Cainilor cu Stapan. Sponsorii evenimentului vor acorda premii celor care adopta un catel.