28 mai – 2 iunie: Manifestări dedicate Zilei Copilului

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria Brăila organizează în perioada 28 mai – 2 iunie o Expoziție de dulciuri cu vânzare, în Parcul Monument.

„Pofticioșii sunt așteptați cu cele mai îmbietoare dulciuri, de la produse tradiționale, la delicatese turcești. De asemenea, cei interesați pot vizita o mică expoziție de flori cu vânzare sau pot achiziționa produse și jucării handmade, produse apicole sau din lavandă și baloane.

Totodată, pe 1 Iunie cei mici sunt așteptați începând cu ora 09:00 la Grădina Zoologică, unde Forumul Tinerilor din România – Brăila le-a pregătit o serie de spectacole.

În aceeași zi, începând cu ora 09:30, la Cantina Sport se va derula Cupa ”Micul Prinț” – C.S. Micul Prinț Brăila.

De asemenea, începând cu ora 10:00, copiii sunt așteptați în Parcul Monument, pentru a urmări Parada personajelor din povești și desene animate, care va fi urmată de premierea evenimentului «Brăila prin ochi de copil».

Manifestările organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului se vor încheia cu o nouă Parada a mult iubitelor personaje din povești și desene animate, ce va avea loc tot în Parcul Monument, în intervalul orar 16:00 – 20:00”, precizează organizatorii.