29 iunie-29 iulie – Campanie de colectare a deșeurilor electrice în municipiul Brăila. Participanții participă la o tombolă în cadrul căreia pot câștiga diverse premii

În perioada 29 iunie – 29 iulie în municipiul Brăila are loc o campanie de colectare a deșeurilor electrice organizată de Primăria Municipiului și Agenția de Protecție a Mediului, cu sprijinul Asociației RoRec.

Programul de colectare se desfășoară prin Serviciul de preluare și ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții. Cei interesați pot suna la 0756.026.923, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00 și pot solicită preluarea deșeurilor electrice grele sau voluminoase, fără niciun cost, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție.

Deșeurile electrice mici pot fi predate la unul dintre punctele provizorii de colectare deschise în data de 3 iulie, în intervalul orar 9.00-16.00 Piața Independenței (platou Primărie), cartier Obor (Complex Dinamo), Calea Galați (bloc Turn) sau cartier Vidin (Stadionul Progresul).

Organizatorii anunță că va avea loc și o tombolă în cadrul căreia participanții la această campanie pot câștiga, prin tragere la sorți, un frigider, două aparate mixer de bucătărie, două mașini de călcat, două cafetiere, două aspiratoare cu sac, două mașini de găurit cu percuție, două polizoare unghiulare și două șurubelnițe cu acumulator. Tombola cu premii va avea loc în ziua de 30 iulie, ora 11.00, în fața Primăriei Brăila.

Pentru detalii și informații suplimentare despre campania de colectare a deșeurilor electrice cei interesați pot suna la tel. 0756.026.923, persoană de contact Adrian Nicolai.