29 iunie, Teatrul “Maria Filotti” Brăila – Concert vocal-simfonic dedicat împlinirii a 5 ani de la înființarea Filarmonicii “Lyra – George Cavadia”

Marți, 29 iunie, la ora 19.00, la Teatrul “Maria Filotti” Brăila va avea loc un concert vocal-simfonic aniversar extraordinar dedicat împlinirii a 5 ani de la înființarea Filarmonicii “Lyra – George Cavadia” Brăila și sărbătoririi Zilei Internaționale a Dunării.
„Manifestarea se înscrie în seria concertelor unde talentul, profesionalismul și vocația muzicienilor aduce frumusețe, bucurie, fericire, liniște și lumină în mințile, sufletele și viețile oamenilor, mai necesare ca oricând.

Iată de ce vă așteptam în Sala Mare a Teatrului «Maria Filotti», marți, 29 iunie, pentru a vă reîntâlni cu Orchestra de Cameră «Lyra – George Cavadia», cu artiștii lirici brăileni Miruna Iancu – soprană, Florentina Soare – mezzosoprană, Cristian Bălășescu – tenor, Marius Eftimie – bariton și nu în ultimul rând, cu unul dintre cei mai talentați dirijori ai tinerei generații, maestrul Cristian Sandu.
Un regal de Opera și Operetă ce va fi prezentat de Laura Sava, unde vor fi interpretate cele mai frumoase arii și pagini muzicale din creația compozitorilor Wolfgang Amadeus Mozart, Jacques Offenbach, Franz Lehar, Gioacchino Rossini, Giacomo Puccini, Gaetano Donizetti, Johann Strauss, Emmerich Kalman, Ruperto Chapi, Frederick Loewe, George Grigoriu”, declară directorul Filarmonicii, prof. Petrea Gogu.
Ca urmare a restricțiilor din această perioadă Sala Mare a Teatrului «Maria Filotti» va putea fi ocupată în proportie de 70% din capacitate.

Cei interesați își pot procura bilete de la Sediul Filarmonicii, situat pe Calea Călărașilor nr. 52, între orele: 09.00-16.00 sau la telefon 0239.615010.
Cu acest concert, Orchestra de Cameră a Filarmonicii ”Lyra-George Cavadia” încheie stagiunea, urmând ca în luna septembrie să își reia activitatea cu un program integral Camille Saint-Saens.