29 mai, Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila – Workshop-ul “Nu-ți fie frică să încerci să fii fericit/ă și curajos/curajoasă”

Sâmbătă, 29 mai, la ora 10:00, la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila va avea loc workshop-ul “Nu-ți fie frică să încerci să fii fericit/ă și curajos/curajoasă”, susținut de Luminița Filipoiu.

Psiholog clinician, psihoterapeut și expert psiholog judiciar, Luminița Filipoiu are o experiență de peste 25 ani în lucrul cu copiii și adulții. Este implicată în numeroase activități sociale organizate în colaborare cu Biserica, cu școlile din mediul rural și liceele brăilene.

Începând din 2018 Luminița Filipoiu a organizat la Biblioteca Județeană numeroase workshop-uri sub genericul „De vorbă cu psihologul”, în cadrul cărora s-au abordat teme de interes pentru publicul larg, tehnici de mindfulness si relaxare.

Întâlnirile nu constituie doar un bun prilej de socializare, ele oferă și o importantă componentă motivațională, o doză mare de energie și încurajare din partea psihologului, precum și informații care pot fi aplicate în viața de zi cu zi.

Evenimentul se va desfășura la Sala de Lectură, et.1, iar intrarea este liberă.