29 septembrie, Centrul de Creație Brăila – Recital de muzică folk susținut de Cezar Popescu

Joi,  29 septembrie începând cu ora 18:00,  la Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila va avea loc evenimentul cultural artistic  „Recital de muzică folk”. Manifestarea face parte din proiectul cultural de anvergură „Seară de folk”, care vizează întâlniri lunare cu iubitorii acestui gen muzical.

Recitalul de muzică folk este organizat de Consiliul Județean, prin Centrul de Creație și Primăria municipiului și este o invitație adresată iubitorilor de muzică folk să asculte „acorduri de chitară, însoțite de versuri nemuritoare”.

„Și de această dată, organizatorii își propun  o ediție specială, de o sensibilitate aparte, pentru publicul prezent, prin recitalul susținut de această dată de Cezar Popescu, un iubitor împătimit de muzică folk, un artist apreciat, unul dintre cei mai prolifici și marcanți compozitori ai folkului românesc, artist de o sensibilitate aparte,  ce vine să povestească cu sinceritate și cu bucuria de a dărui,  despre el, cel de azi, despre poezie și cântec, despre viață, despre bune și mai puțin bune.

Muzica folk este pentru artistul Cezar Popescu o muzică de suflet, prin îmbinarea armonioasă  a  vocii puternice și a poeziei,  cu mesajul și linia melodică aleasă”, spun organizatorii.

Evenimentul va fi transmis live, pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.  Rezervările se fac la numărul de telefon 0239/614710 sau la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Braila, Piața Traian, nr 2.