3 FEBRUARIE, BIBLIOTECA „PANAIT ISTRATI” – CLUBUL OAMENILOR SINGURI

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila organizeaza incepand de vineri, 3 februarie 2017, de la ora 17:00, “Clubul Oamenilor Singuri” – un  proiect coordonat de Eduard Claudiu Braileanu, sef serviciu in cadrul Bibliotecii. Clubul reprezinta un concept ce are ca scop aducerea impreuna a persoanelor singure – persoane educate, cu mintea deschisa si dornice sa cunoasca oameni noi, in compania carora sa petreaca timp de calitate.

Eduard Claudiu Braileanu declara: “Ii asteptam la CLUB pe toti cei care se simt singuri, pentru a petrece momente placute in preajma semenilor cu aceleasi griji. De ce sa stai singur/a acasa, in loc sa te distrezi cu noi, la atelierele noastre de dansuri de tot felul, ori la evenimente culturale?
Regulamentul clubului nostru:
Art. 1. Tristetea nu este tolerata. Primim, in schimb, multe zambete si ganduri pozitive.
Art. 2. Bunul simt si respectul reciproc nu sunt optionale.
Art. 3. Vanzarile sau promovarile de produse, indiferent de cat de <minunate> ar fi ele, nu ne intereseaza. Aici intra si faimoasele MLM-uri .
Art. 4. Incurajam preocuparile culturale ale membrilor nostri. De aceea, vom promova recomandarile de lectura, spectacolele de teatru, concertele, evenimentele organizate de institutii publice sau entitati private”.