3 noiembrie – Ziua Porților Deschise la Casa de Cultură a Municipiului Brăila

Casa de Cultură a Municipiului Brăila organizează, joi, 3 noiembrie, Ziua Porților Deschise, la sediul său din Piața Poligon nr. 2. Acțiunea include o serie de evenimente a căror menire este să facă cunoscută activitatea instituției.

Programul principalelor activități organizate cu acest prilej este următorul:

*Ora 11.00 – Clipa cercului de folk – Spectacol de muzică folk oferit de Generațiile Mici (Daniela Popa, Ioan Tudosie, Denisa Bîtcă, David Toader, Bianca Gherasim, Niciolae Buțea), membri ai Cercului de chitară coordonat de profesorul Dumitru Popescu

*11.30 – 12.30 – Iedul cu trei capre – scenetă oferită de Trupa de Pitici, membri ai Cercului de teatru organizat cu sprijinul Asociației Culturale Ludik Art, coordonat de actrița Cătălina Nedelea. Este vorba despre o poveste cu morală pentru copii, în care iedul, departe de mofturile proprii, de răsfățul mamei, al mătușii și al bunicii, este constrâns să învețe să se descurce singur, pentru a nu fi vreodată păcălit. În sceneta realizată de actrița Cătălina Nedelea, micii actori care vă vor încânta sunt David Niță, Maria Dragomir, Almina Kati, Eleonora Riga, Emma Irascu, Iulia Androne, Adina Mihalcia, Miruna Tite și Ekaterina Savu.

*Ora 17.00 – Folk de seară – Spectacol de muzică folk oferit de Generațiile Mari (Ioana Axente, Andreea Bobotan, Eva Bianu, Iasmina Munteanu, Andra Roschi, Ioana Tăbârcă, Dan Lupu, Sofia Bursuc), membri ai Cercului de chitară coordonat de profesorul Dumitru Popescu

*Ora 17.30 – Pisica Verde, de Elise Wilk, spectacol oferit de Trupa de Adolescenți din cadrul Cercului de teatru organizat cu sprijinul Asociației Culturale Ludik Art, coordonat de actrița Cătălina Nedelea. În distribuție Miruna Mocanu, Teodora Hahui, Alina Constantin, Bianca Ghiță, Cristina Obreja, Amalia Lazarec și Yunus Ștefan Ozgur. O simplă seară de sâmbătă care a schimbat viețile a șapte adolescenți. Punerea cap la cap a pieselor de puzzle scoate la suprafață adevărul despre Bianca și ce i s-a întâmplat după o seară de club. Pe parcursul piesei veți descoperi diferite tipologii și relații interumane. Ți-ai imaginat vreodată o pisică verde? Dacă nu, e momentul! Spectacolul este recomandat copiilor de peste 14 ani.

Pe toată durata evenimentului, în intervalul 09.00 – 19.00, vor putea fi vizitate expoziția de portrete a artistului Florin-Gabriel Călin, precum și expoziția „Afișe”, care suprinde instantanee de la diverse manifestări organizate de Casa de Cultură a Municipiului Brăila.

Totodată, cei interesați vor putea complete fișe de înscriere la cursurile organizate în cadrul instituției.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns