3 și 4 decembrie, Teatrul „Maria Filotti” – Premiera spectacolului „INUNDAȚIA”

Pe 3 și 4 decembrie, de la ora 18.00, la Sala Studio a Teatrului „Maria Filotti” Brăila va avea loc premiera spectacolului „INUNDAȚIA”, de Teodor Mazilu, în regia Luanei Hagiu.

„Intrăm în atelierul lui, în spațiul lui de joacă, în viața lui, în relația lui cu un alt artist. Descoperim astfel un singur spațiu care înglobează totuși două tipuri de pictori, două tipuri de gândiri, două tipuri de percepții. Și așa îi cunoaștem pe Emi și Olga – într-un permanent joc despre care niciodată nu poți fi sigur dacă e o adevărată ceartă sau o nouă formă de a-și explora relația, de a se explica unul altuia, de a încerca să se convingă unul pe celălalt să-și dea dreptate. Printre pânze, pensule, vopsea și bețișoare parfumate, cei doi devin arhetipuri ale artistului îndrăgostit – de viață, de artă, de dragoste, de obiecte, uneori chiar și unul de celălalt”, declară regizorul Luana Hagiu.

În distribuție: Blanca Doba și Adelin Ilie

Regia: Luana Hagiu

Scenografia: Mădălina Sandu

foto: Marian Ecmegian

Cei interesați pot achiziționa biletele de pe BLT.ro https://www.blt.ro/spectacole-braila.html sau de la Agenția teatrală, tel. 0239 /613969.