300 LOCURI DE MUNCA IN DOMENIUL AGRICOL DISPONIBILE IN PORTUGALIA, PRIN RETEAUA EURES

EURES Romania pune la dispozitia celor interesati 300 locuri de munca vacante in Portugalia pentru munca sezoniera in agricultura, la recoltarea zmeurei (campania 2018).

Selectia candidatilor se va desfasura in doua localitati din tara: * Roman (judetul Neamt) – 17 ianuarie 2018; *Braila (judetul Braila) – 19 ianuarie 2018.

Durata contractului: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare.

Data estimata de angajare: sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp; avantaj pentru persoanele cu experienta in agricultura, cu experienta in recoltarea zmeurei sau in munca in sere.

Angajatorul asigura cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul ofera plata in avans a drumului pana in Portugalia, iar suma aferenta deplasarii se va deduce din primele salarii.

Salariul de baza pentru culegatori zmeura fara ore suplimentare/cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna, respectiv 1199 euro brut/luna.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, plateste 4,52 euro/zi lucratoare pentru alocatia de hrana, plata efectuata la sfarsitul lunii, impreuna cu salariul.

Limba straina: Constituie avantaj – cunostinte de baza de limba engleza/spaniola/portugheza, dar nu este este obligatoriu.

Dosarul pentru inregistrarea in baza de date pentru munca in strainatate va contine următoarele documente: * Copie CI/BI; * Adeverinta medicala (apt pentru munca); * CV EUROPASS in limba romana.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15.01.2018. Persoanele cu domiciliul in judetul Braila care sunt interesate si care corespund cerintelor posturilor amintite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, cu sediul in Braila, Bdul. Dorobantilor Nr. 603-605, telefon 0239.611386 int.114, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.