300 LOCURI DE MUNCA IN DOMENIUL AGRICOL IN PORTUGALIA, DISPONIBILE PRIN RETEAUA EURES

EURES Romania pune la dispozitia celor interesati 300 locuri de munca vacante in Portugalia (campania agricola 2018), pentru munca sezoniera la recoltarea zmeurei. Durata contractului este de aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare.

Data estimata de angajare: sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta in agricultura/ experienta recoltarea zmeurei/ experienta in munca in sere.

Beneficii: angajatorul asigura cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul plateste transportul catre Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariu: 603 – 1053 euro/brut/luna (saptamana de lucru 40 ora, 5 zile lucratoare, 2 zile libere, prin rotatie).

Limba straina: avantaj limba engleza/spaniola/portugheza – cunostinte de baza (dar nu este o cerinta obligatorie).

Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

– Copie CI/BI;

– Adeverinta medicala (apt pentru munca in strainatate);

– CV EUROPASS in lb romana.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31.12.2017.

Persoanele cu domiciliul in judetul Braila, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, cu sediul in Braila, B-dul Dorobantilor Nr. 603-605, tel: 0239.611386 int 114, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.