35 de accidente de munca in Braila, in prima jumatate a anului

accident-munca-1-655x360

In primele sase luni ale acestui an, la Inspectoratul Teritorial de Munca Braila s-au inregistrat 35 de accidente de munca, dupa cum urmeaza: 8 accidente soldate cu decesul victimei; 1 accident soldat cu invaliditatea victimei; 1 intoxicatie acuta; 2 accidente de munca usoare; 20 de accidente soldate cu incapacitate temporara de munca. Din totalul celor 35 de evenimente mentionate, 15 au fost inregistrate la agenti economici care isi au sediul in alt judet.

Cat despre accidentele soldate cu incapacitate temporara de munca, acestea au survenit in urmatoarele domenii: 7 in constructii si reparatii nave; 4- constructii civile si industriale; 3- comert cu amanuntul ; 2-telecomunicatii; cate unul in intermedieri finaciare, comert cu produse farmaceutice, transporturi rutiere si de marfuri, alte domenii.

In ceea ce priveste accidentele mortale, acestea s-au inregistrat in urmatoarele domenii: 2 in agricultura, 2 in constructii civile si industriale, 2 in silvicultura si exploatari forestiere, 1 in constructii si reparatii nave si 1 in activitati postale si de curierat.