4 OCTOMBRIE, TEATRUL „MARIA FILOTTI” – SPECTACOLUL „RAPSODIE ÎN DOI”

Duminică, 4 octombrie, de la ora 18:00, la Teatrul „Maria Filotti” va avea loc spectacolul „RAPSODIE ÎN DOI”, un spectacol din dramaturgia lui Teodor Mazilu, creație colectivă a trupei de actori brăileni, sub coordonarea și regia managerului Lucian Sabados.

Distribuția acestui spectacol, în ordinea intrării în scenă, este următoarea: Liviu Pintileasa, Ramona Gîngă, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Corina Borș, Silviu Debu și Narcisa Novac.

“RAPSODIE ÎN DOI” este o creație colectivă a trupei de actori coordonată regizoral și scenografic de Lucian Sabados, pe muzica originală interpretată live de Cornel Cristei la pian și de actrița Wanessa Radu – voce.

Având în vedere măsurile impuse pentru prevenirea infectării cu coronavirus, accesul spectatorilor se va face pe la intrarea în Sala Studio (strada Mihai Eminescu), iar ieșirea se va face pe la intrarea principală în teatru (Piața Traian). Pentru a nu se crea aglomerație, accesul publicului se va face în mai multe etape, începând cu 50 de minute înainte de ora spectacolului. Ora de acces este trecută pe bilet.