HC „Dunărea” Brăila se pregătește pe mai multe planuri pentru noul sezon competițional

Investiții la HC „Dunărea” Brăila și planuri mari pentru noul sezon competițional. Este ceea ce a prezentat astăzi presei președintele HC „Dunărea”, Adrian Manole, în cadrul unei conferință de presă.

El a vorbit, printre altele, despre investițiile care se fac în magazinul în care vor fi vândute produse pentru suporteri

dar și despre noul cabinet medical

De asemenea, s-au făcut investiții și în sala de sport propriu-zisă. Manole consideră însă că cea mai importantă investiție este cabinetul medical modern, în condițiile în care până acum clubul n-a avut un cabinet medical propriu:

Întrebat care sunt obiectivele sale pentru noul sezon competițional, Manole a declarat: „Vrem să jucăm fiecare meci ca pe o finală. Vrem ca suporterii să fie alături de noi meci de meci, să ne încurajeze, echipa să aibă suflet, să fie o echipă în adevăratul sens al cuvântului și sperăm să facem o impresie foarte bună anul acesta.

Calificarea în Cupele Europene este principalul obiectiv. Ne pare rău că nu am reușit anul trecut să ne calificăm, dar după cum bine știți, am avut probleme grave de lot”.