14 -16 octombrie, Brăila: Festivalul Național al Muzicii de Cameră – SUBITO

În perioada 14 -16 octombrie Brăila găzduiește Festivalul Național al Muzicii de Cameră – SUBITO, organizat de Consiliul Județean, Filarmonica „Lyra – George Cavadia”, Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și Primăria municipiului.

„Ce transformă un festival într-o reușită încă de la prima ediție? În primul rând pasiunea și grija pentru detalii a organizatorilor care, din preaplinul dragostei pentru muzică, încearcă să reverse totul asupra publicului. Apoi, invitații remarcabili ce se coagulează în cele zece formații camerale ce-și vor sincroniza treptat pulsațiile genurilor muzicale diverse cu ritmul inimilor dumneavoastră. La acestea se adaugă repertoriile abordate ce însumează sute de pagini din marea Muzică.
Toate acestea vă sunt dedicate dumneavoastră, publicului, fără de care actul artistic este incomplet și fără sens. Vă invităm, astfel, să întregiți parcursul compozitor – interpret – receptor în stilul SUBITO – Festivalul Național al Muzicii de Cameră Brăila, eveniment ce se va desfășura pe parcursul a trei zile în două locații distincte, și anume Casa Tineretului Brăila și sediul Filarmonicii «Lyra – George Cavadia»”, spun organizatorii.

Programul este următorul:

Vineri, 14 octombrie, la ora 18.00:

Sâmbătă, 15 octombrie, la ora 11:

Sâmbătă, 15 octombrie la ora 18.30:

Duminică, 16 octombrie, la ora 11.00:

Duminică, 16 octombrie, la ora 18.30:

Biletele au fost puse în vânzare la agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 și pe platforma BLT.ro, prețul acestora fiind de 20 de lei pentru concertele de la Casa Tineretului și 22 de lei pentru cele de la Sediul Filarmonicii, cu reducerea de 50% pentru elevi.