5 MARTIE, CASA GOANGA – “DOAR EA, MAMA”

Duminica, 5 martie, de la ora 11:00, la Casa Memoriala Petre Stefanescu-Goanga se va desfasura manifestarea culturala “Doar Ea, Mama”, organizata de Asociatia Culturala Ludik Art, in parteneriat cu Casa de Cultura a Municipiului Braila, Liceul de Arte “Hariclea Darclee”, Liceul Teoretic “Gheorghe Valsan” Faurei, Liceul Tehnologic “Matei Basarab” Maxineni si Scoala Gimnaziala Chiscani. Este vorba despre un proiect educational ce se doreste permanentizat, care urmareste dezvoltarea sentimentului de dragoste in randul copiilor, fata de fiinta care le-a dat viata. Copiii participanti vor recita poezii dedicate mamei, in cadrul unui concurs – recital de poezie.

Evenimentul va fi precedat de o expozitie de desene realizate de elevi,  lucrarile fiind expuse in holul Casei Memoriale Petre Stefanescu-Goanga.

Tot in cadrul acestui moment artistic, pe scena de la mansarda Casei Goanga vor evolua copiii de la clasa de teatru din cadrul Asociatiei LudikArt, condusi de regizoarea Catalina Nedelea si actrita Flori Popa.

Scopul evenimentului este valorificarea potentialului artistic si creativ al copiilor, stimularea curiozitatii si interesului copiilor pentru manifestarile dedicate Zilei Mamei.