5 NOIEMBRIE, TEATRUL „MARIA FILOTTI” – VERNISAJUL EXPOZITIEI “ARTA A LA CLUJ”

Luni, 5 noiembrie, incepand cu ora 17:00, la Teatrul „Maria Filotti” Braila va avea loc vernisajul expozitiei de prezentare „Arta a la Cluj”. Manifestarea este realizata de sub egida „Centenar Romania”, fiind organizata de Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Cluj, in colaborare cu Consiliul Judetean Braila, Primaria Municipiului Braila, Teatrul „Maria Filotti” si Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu”. Lucrarile prezentate in expozitie sunt realizate de cursantii Scolii de Arte Cluj intre anii 2009-2017.

„Este minunat ca in Anul Centenarului, prin aceasta actiune sa se aduca membrilor comunitatii din aceasta parte a tarii gandul bun al Clujului si al clujenilor, iar publicul brailean sa aprecieze aceste lucrari si apoi, pornind de la ele, sa viziteze judetul ardelean, pentru a-i admira frumusetile”, declara organizatorii.

In cadrul expozitiei sunt incluse lucrari in care au fost imortalizate, prin mijloacele artei plastice, obiective turistice, lucrari arhitecturale, statui ale unor personalitati ale zonei sau pur si simplu peisaje din judetul Cluj.

Vernisajul va fi urmat de un spectacol artistic sustinut de elevi si absolventi ai Scolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Braila, precum si de Corul mixt „Trison”.