8 ani de împliniri mărețe ale „celei mai bune echipe PSD”: Brăila, codașă în topul național al municipiilor, din punct de vedere al dezvoltării. Continuăm împreună, deci urmează alți patru ani de „succesuri”

Municipiul Brăila este pe ultimele locuri într-un top național al municipiilor din România, din punct de vedere al dezvoltării.

Este rezultatul unei analize care a fost dată recent publicității și care plasează pe primele 3 locuri  în topul celor mai dezvoltate municipii Cluj-Napoca, București și Sibiu, iar pe utimele trei locuri Brăila, Călărași și Alexandria.

Au fost analizate cele 41 de orașe reședință de județ în funcție de trei grupe de criterii: calitatea vieții, prosperitatea și dinamica socială și culturală. Mai exact, s-au luat în calcul aspecte precum: economia, finanțele publice, competitivitatea urbană, calitatea învățământului, atracțiile turistice, calitatea transportului în comun, procentul tinerilor raportat la numărul total de locuitori, oportunitățile de carieră.

Nivelul de dezvoltare a municipiilor aflate pe ultimele locuri din top – inclusiv Brăila – este prezentat în foto 1.

Comparativ, vedeți mai jos nivelul de dezvoltare al municipiilor aflate pe primele locuri în top:

Acesta este rezultatul guvernării PSD de la nivel local din ultimele decenii, dar în special este meritul „celei mai bune echipe PSD” formate din președintele CJ Iulian Chiriac și primarul municipiului, Marian Dragomir, care ne-a condus pe aceste culmi ale progresului în ultimii 8 ani. Și în că n-au terminat cu noi, fiindcă au fost recent realeși!

Dacă după primii 8 ani suntem pe ultimele locuri în acest top, așteptăm cu nerăbdare să vedem unde vom ajunge după încă patru ani în care la cârmă vor fi cei care s-au autointitulat „cei mai buni”! Unde vom ajunge în topul național al municipiilor, dar și în topul procentelor obținute de PSD Brăila.

(Sursă foto – știrileprotv.ro)

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns