9 IUNIE, BRAILA – CROSUL “ZIUA OLIMPICA”

Sambata, 9 iunie, la Braila se va desfasura cea de a IX-a editie a Crosului “Ziua Olimpica”, organizat cu prilejul Lunii Olimpice. Evenimentul este patronat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, iar organizatori sunt Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST), Primaria municipiului, Academia Olimpica – filiala Braila, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean si al Clubului Sportiv Municipal.

La cros pot participa elevi de gimnaziu si liceu, sportivi, dar alte categorii de persoane.

Alergatorii sub 18 ani trebuie sa prezinte adeverinta medicala cu mentiunea “Apt pentru efort fizic” (individuala sau in tabele comune centralizate la unitatile de invatamant, vizate de medicii de la cabinetele scolare sau de familie). Elevii minori trebuie insotiti de cadre didactice sau de parinti.

Alergatorii cu varsta peste 18 ani pot participa daca prezinta adeverinta medicala cu mentiunea „Apt pentru efort fizic” sau completeaza o declaratie pe propria raspundere in ziua competitiei, inainte de start.

Locul de intalnire este zona Rondou, din parcul Monument.

Toti participantii la cros vor primi cate un tricou inscriptionat cu insemnele COSR “Olympic Day”. Premiile pentru primele trei locuri la fiecare categorie constau in materiale sportive oferite de Primarie si DJST Braila si cate o diploma cu insemnele COSR.

Mai multe informatii despre regulament si inscriere pe website-ul DJST Braila gasiti aici:  www.dst-braila.gov.ro.