94.000 lei alocați de la bugetul local pentru extinderea sistemului de supraveghere video la Colegiul Național „Gh. M. Murgoci”

CLM Brăila a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru proiectul ce vizează extinderea sistemului de supraveghere video la Colegiul Național „Gh. M. Murgoci”. Mai concret, este vorba despre un proiect în valoare de 93.974,30 lei cu TVA, finanțat de la bugetul local, prin care se dorește extinderea sistemului de supraveghere video pentru supravegherea claselor de la parter și etaj din corpul vechi pe timpul examenelor și simulărilor pentru Evaluarea Națională, precum și suplimentarea camerelor video de supraveghere instalate pe exteriorul clădirilor.

Potrivit documentelor prezentate consilierilor, înregistratoarele video vor asigura numărul necesar de canale pentru preluarea semnalului de la camerele instalate și o capacitate de stocare care să asigure păstrarea pe o perioadă de minim 20 de zile a înregistrărilor. Camerele video de tip dome pentru interior, respective bullet pentru exterior, vor fi de înaltă rezoluție, cu funcții inteligente precum detecție la mișcare, tripwire, detecție intruși.

Durata de realizare a proiectului este de 60 de zile de la data semnării contractului.