ABEC atrage atenția Primăriei Brăila că pe strada Ana Aslan nu s-au curățat nici acum crengile rupte din copaci în timpul furtunii din luna august

Cristian Niculae, reprezentantul Asociației Brăilene pentru Educație Civică (ABEC), semnalează faptul că nici până acum, în luna noiembrie, nu au fost curățați arborii de pe strada Ana Aslan de crengile care s-au rupt în timpul furtunii din luna august.

Niculae a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care trage un semnal de alarmă, având în vedere că există riscul producerii unor accidente: „Asociația Brăileană pentru Educație Civică – ABEC atrage atenția Primăriei Municipiului Brăila că se pot întâmpla accidente tragice dacă nu vor curăța arborii seculari de pe strada Ana Aslan de crengile rupte în urma furtunii din 2 august, care încă atârnă în coroana acestora”.

Niculae a atașat și o serie de fotografii care arată situația de la fața locului:

La rândul său, Gabriel Lâlă, care organizează de ani de zile tururi ghidate prin Brăila, a comentat ieri la această postare: „Azi am avut în tur ghidat peste 40 de turiști, o stradă riscantă a ajuns în ultimul timp și cu trotuare doar pentru mașini… iar la fosta clădire CEC de pe M. Eminescu zeci de bucăți de fațadă căzute pe stradă…”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns