ADRIAN TABARAC: AM DEPUS IERI LA PARTID UN DOCUMENT PRIN CARE M-AM AUTOSUSPENDAT DIN CALITATEA DE MEMBRU PNL. VOI CANDIDA CA INDEPENDENT, IAR CAMPANIA MEA SE VA BAZA PE BUN SIMȚ ȘI DECENȚĂ

Adrian Tabarac, consilier municipal PNL (deocamdată), declară că decizia sa de a candida ca independent la alegerile parlamentare reprezintă „o dovadă de curaj”. El spune că a fost încurajat în acest demers de familie și prieteni și chiar de colegi din PNL, care nu consideră că ar fi o problemă faptul că va concura, printre altele, împotriva candidaților PNL Brăila: „Candidatura mea este o dovadă de curaj, ce mi-a fost întărit de toți cunoscuții mei, de prietenii mei, de familia mea.

Campania mea se va baza în primul rând pe bun simț și decență, atât față de contracandidați, dar mai ales față de brăileni. Sunt liberal, rămân atașat valorilor liberale, un liberal care vă promit că nu va dezamăgi brăilenii”.

Întrebat de ce a decis să candideze ca independent, dacă rămâne liberal, Tabarac a răspuns: „Nu aș vrea să intru în detalii acum despre toate cele, nu vreau să spun nimic despre ceea ce a fost în trecut, v-am spus că vreau să mă bazez pe decență și bun simț față de contracandidații mei și față de brăileni”.

Întrebat dacă astăzi mai este sa nu membru PNL Brăila, Tabarac a spus: „Dacă colegii din partid au decis altceva, nu știu… Și cel puțin prietenii și cunoscuții care mi-au dat mesaje, m-au felicitat și nu au considerat că este o problemă, nu s-au simțit deranjați. Chiar și colegii de partid”.

La insistențele ziariștilor care l-au întrebat dacă la acest moment mai este sau nu membru PNL Brăila, Tabarac a spus că a depus ieri la partid un document prin care a anunțat că se suspendă din calitatea de membru PNL.

Întrebat ce se va întâmpla în acest caz cu mandatul său de consilier municipal (câștigat pe lista PNL),  Tabarac a spus: „Vom vedea”.