ADRIAN TABARAC, CANDIDAT INDEPENDENT LA CAMERA DEPUTAȚILOR: NU MĂ LAS INTIMIDAT NICI DE CONTESTAȚIILE GĂȘTII DE COWBOY DIN BĂRĂGAN, NICI DE MESAJELE CARE-MI SUNT TRANSMISE PRIN INTERPUȘI. NU FAC NICIUN COMPROMIS!

„Candidatura mea îi deranjează pe cei care controlează vremelnic PNL Brăila mai mult decât candidaturile PSD” – este comentariul lui Adrian Tabarac, candidat independent la Camera Deputaților, după ce foștii săi colegi din PNL au făcut o plângere care îl viza la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană. Mai exact, liberalii au sesizat BECJ cu privire la un mesh amplasat de Tabarac la sediul său de campanie, care se află vizavi de sediul PNL Brăila.

BEJ a dispus ca Tabarac să dea jos acel mesh, iar acesta a comentat într-un comunicat de presă: „Zilele trecute, gașca de impostori care a pus mâna pe PNL Brăila a contestat bannerul aflat pe sediul meu de campanie electorală.

Trei concluzii se pot trage de aici:

1.Candidatura mea îi deranjează pe cei care controlează vremelnic PNL Brăila mai mult decât candidaturile PSD;

2.Alexandru Popa și Alexandru Bucălău, alături de marioneta lor, interimarul Cătălin Boboc, sunt speriați. Ei au realizat că electoratul PNL este format din alegători inteligenți care înțeleg că în prezent, PNL Brăila a fost capturat de o gașcă de personaje care nu au nimic de-a face nici cu valorile și nici cu principiile liberale.

3.Contestația lor seamănă perfect cu contestația pe care PSD a făcut-o candidaturilor liberale la alegerile locale. Între actuala conducere a PNL Brăila și PSD nu este nicio deosebire.

În ceea ce mă privește, o să spun în continuare lucrurilor pe nume. Nu mă las intimidat nici de contestațiile găștii de cowboy din Bărăgan, nici de mesajele care-mi sunt transmise prin interpuși. Așa cum am promis, nu fac niciun compromis!”.