ADRIAN TABARAC ESTE NOUL PRESEDINTE AL ORGANIZATIEI MUNICIPALE PNL BRAILA

Consilierul municipal Adrian Tabarac a fost ales ieri presedintele Organizatiei municipale PNL Braila, cu 389 voturi, din totalul celor 403 delegati la sedinta extraordinara a Comitetului de Coordonare Local al organizatiei amintite. Alaturi de Tabarac au mai fost alesi si membrii noului Biroul Politic Local PNL, dintre care ii amintim pe Mihai Pascale (28 ani, profesor) si Alexandru Eugen Vilcu (28 ani, inginer agronom) – prim-vicepresedinti, precum si pe Constantin Sarbu, Marius Cristinel Marin, Mariana Vernescu, Sebastian Cimpeanu, Stefan Ionel Alexandru, Pandelia Roman, Florentin Diveica, Alexandru Drogeanu – vicepresedinti.

Alexandru Danaila, presedintele organizatiei judetene PNL Braila, a declarat: “Biroul este format din 27 de membri, un trezorier si un presedinte. Toti colegii au intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi alesi in Birou. O sa va spun rezultatul doar pentru presedinte: din 403 persoane care au fost inscrise la inceputul sedintei, presedintele, in persoana lui Adrian Tabarac, a obtinut 389 de voturi <<pentru>>. Restul au fost buletine anulate.

Biroul Politic Municipal este practic cea mai importanta structura care trebuie sa vina alaturi de cetateni si sa incheie un parteneriat, daca vreti, cu cetatenii municipiului Braila. Pentru ca oamenii vin si reclama diferite lucruri, oamenii sunt nemultumiti de anumite situatii, oamenilor nu le sunt respectate drepturile in municipiu. Si atunci ei incearca sa gaseasca un partener de dialog social care sa-i sprijine, sa-i apere si sa-i reprezinte”.

Danaila a explicat ca Organizatia municipala PNL isi propune sa joace acest rol de reprezentant al cetatenilor din municipiu, “in primul rand al oamenilor care s-au saturat de abuzurile celor de la PSD” . El a mai spus ca in ultima perioada, in PNL Braila s-au dezbatut mai multe proiecte si programe, iar acestea vor constitui punctul de plecare in dialogul liberalilor  cu cetatenii: “Este o echipa tanara, o echipa dinamica si nivelul de implicare a membrilor de partid o sa vedeti ca in perioada urmatoare va cunoaste o crestere semnificativa. Noi avem un proiect care in primul rand vrea sa determine PSD si pe primarul Dragomir sa opreasca abuzurile impotriva cetatenilor din municipiul Braila – si din tot judetul, dar in principal din municipiu, cand discutam despre taxa pe apa de ploaie si taxa de salubritate”.

Precizam ca Adrian Tabarac a fost singurul candidat la functia de presedinte al Organizatiei municipale PNL Braila.