ADRIAN TABARAC SAU MIHAI PASCALE – VARIANTELE LIBERALILOR PENTRU CANDIDATURA LA FUNCTIA DE PRIMAR AL BRAILEI

Biroul Politic Municipal al PNL Braila a decis care sunt liberalii care vor intra intr-o competitie interna, pentru a-si convinge colegii ca reprezinta cea mai buna varianta pentru candidatura la functia de primar al municipiului, la alegerile locale din vara lui 2020.

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, a anuntat astazi ca dupa ce s-a votat in BPM, au ramas in cursa Adrian Tabarac (presedintele Organizatiei Municipale PNL Braila) si Mihai Pascale (prim-vicepresedinte al Organizatiei Municipale PNL Braila). Fiecare dintre acestia are un proiect personal si in prima jumatate a anului viitor vor discuta cu colegii, isi vor prezenta ideile si vor incerca sa-i convinga pe liberali sa le dea votul, la sedinta in care se va decide care va fi candidatul PNL pentru Primaria Braila.

“La nivel central s-a hotarat ca fiecare filiala din tara sa aiba o procedura interna pentru desemnarea candidatului pentru functia de primar al municipiului resedinta de judet, procedura care se va desfasura perioada noiembrie-decembrie 2018, pana in a doua jumatate a anului 2019. A fost lista deschisa pentru toti colegii sa se inscrie, am avut discutii cu toti cei care s-au inscris, iar in final, Biroul Politic Municipal a aprobat si cele doua variante de proiecte propuse la vot pentru cursa interna au fost cele ale lui Adrian Tabarac si Mihai Pascale”, a explicat Danaila.

Intrebat cum ramane cu Catalin Boboc (prim-vicepresedinte PNL Braila), despre care se zvonea ca va fi din nou candidatul liberalilor pentru functia de primar al municipiului, Danaila a raspuns ca singurele proiecte aprobate de BPM au fost cele mentionate anterior, “iar restul colegilor care au vrut,  care  n-au vrut, care si-au depus candidatura, au hotarat ca cel mai bine este sa mergem in aceasta structura”.

In opinia liderului PNL, unul dintre principalele atuuri ale celor doua potentiali candidati este acela ca “sunt oameni noi in politica” si acest lucru le da un elan deosebit, atunci cand vad “toate mizeriile care se intampla si in CLM si in CJ. Noi vom propune o reforma in ceea ce priveste modul in care vedem administratia publica locala. La alegerile din 2020 noi vom veni cu altceva si incercam sa-i facem pe cei care ne urmaresc sa inteleaga ca in primul rand, ca sa poti sa conduci administratia publica locala, trebuie sa fii un om de bun simt. De aici, de la cei sapte ani de acasa pleaca tot ceea ce vrei sa construiesti si sa dezvolti in alta parte”.