AGENDA TEATRALA DE WEEK-END

Vineri, 17 noiembrie, de la ora 18:00, Teatrul „Maria Filotti” prezinta spectacolul „Schimb urgent… trei surori”, o comedie americana contemporana de Nagle Jackson.

Regia  artistica este semnata de managerul teatrului, Lucian Sabados, scenografia ii apartine lui Gheorghe Mosorescu, coregrafia a fost realizata de Liliana Stan, iar aranjamentele muzicale sunt concepute de compozitorul si pianistul  Cornel Cristei.

In distributie: Monica Ivascu, Marcel Turcoianu, Corina Bors, Catalina Nedelea, Emilia Mocanu, Adrian Stefan, Flori Popa, Dan Moldoveanu si Alexandru Marin, alaturi de Lucian Pinzaru, actor al dramaticului galatean.

Sambata, 18 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Avantgarde vor fi in prim plan Raul Carstea  si Adi Manolovici, „doi prieteni, doua chitari, doua suflete si un singur mesaj „ – ACOUSTIC GENTLEMEN, in „Regasire” .

Duminica, 19 noiembrie,  de la ora 18:00, la Sala Mare va fi prezentat spectacolul  „Gaitele” de Al. Kiritescu , regia Radu Nichifor.

„Gaitele”, premiera stagiunii 2010-2011, este un spectacol ce a fost prezent in Festivalul de Teatru „Euroart” Iasi in 2012,  precum si la Festivalul National de Comedie de la Galati, in 2013, unde  Ramona Ganga a primit premiul EX AEQUO pentru cea mai buna actrita in rol secundar .

In distributie: Monica Zugravu Ivascu, Flori  Popa, Catalina Nedelea, Ramona Ganga Terente, Elena Andron, Dan Moldoveanu, Zane Jarcu, Marcel Turcoianu, Valentin Terente, Corina Bors, Camelia Dilbea.