Agenda teatrala de week-end

Papagalita si curcanul

Teatrul “Maria Filotti” din Braila prezinta la acest sfarsit de saptamana spectacolele „Papagalita si curcanul”, de Robert Thomas si „Casa”, de Evgheni Griskovet si Anna Matison.

Astfel, sambata, 27 septembrie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului, iubitorii de teatru vor putea viziona „Papagalita si curcanul” – o comedie politista de succes, un text des reprezentat cinematografic, ce alterneaza momentele comice cu cele de suspans maxim, o cavalcada de intamplari stranii, bizare, specifice romanului politist.

Regia spectacolului este semnata de Radu Nichifor, muzica este compusa de Cornel Cristei, iar scenografia si costumele ii apartin  Ralucai Polea. Din distributie fac parte: Monica Zugravu Ivascu, Marcel Turcoianu, Valentin Terente, Elena Andron, Ramona Ginga, Adrian Stefan, Adrian Iacov, Wanessa Radu si Dan Moldoveanu.

Duminica, 28 septembrie, tot de la ora 18.00, la Sala Studio a teatrului, este programat spectacolul „Casa”, de Evgheni Graskovet si Anna Matison, un text de actualitate, specific dramaturgiei ruse, un amestec intre comic si dramatic.

Regia apartine Sanzianei Stoican, iar scenografia este semnata de Valentin Varlan. Spectacolul „Casa” a fost apreciat de publicul brailean, a fost jucat cu succes pe scene din Bucuresti si din alte orase ale tarii si a beneficiat de cronici pozitive din partea criticii de specialitate.

In distributie: Alin Florea, Ramona Ginga, Emilian Oprea, Liviu Pintileasa, Liliana Ghita, Valentin Terente, Corina Georgiana Bors si Marius Exarhu.