Agenda teatrala de week-end

povesti de familie1

Sambata, 1 Martie, de la ora 12:00, Teatrul “Maria Filotti” ii invita pe cei mici, dar si pe cei mari, la spectacolul ”Bagheta Magica”, in regia lui Andrei Teasca. Este vorba despre un spectacol unic in peisajul teatrelor profesioniste din Romania, cu numere de magie in interpretarea unor actori, un joc interactive, in care implicarea spectatorilor este decisiva pentru reusita spectacolului. Este spectacolul cu care trupa teatrului brailean va participa in perioada 10 – 14 Martie la Festivalul Artelor de la Bursa – Nilufer, Turcia.
Tot sambata, la ora 18, este programat la Sala Studio, spectacolul ”Povesti de Familie”, in regia lui Vlad Cristache. Patru actori – Emilia Mocanu, Ionut Visan, Alexandra Salceanu, Silviu Debu –  construiesc, timp de 90 de minute, o lume a emotiei, care se vrea un protest impotriva violentei si agresiunii umane.
Duminica, 2 Martie, de la ora 18, la Sala Mare, se va juca spectacolul ”Papagalita si Curcanul”, in regia lui Radu Nichifor. “Un regal al comediei unde rasturnarile de situatie, suspansul, comicul de situatie si de caracter isi dau mana in textul lui Robert Thomas. O cavalcada a peripetiilor, un iures spumos, o bucurie a interpretarilor pline de daruire si stralucire ale colegilor nostri”- asa cum este descrisa piesa in comunicatul de presa al teatrului.