ALATURI DE IORDACHE, NECHITA CERE SI EL SA SE VERIFICE DACA LA SPITALUL JUDETEAN SUNT ASISTENTI SEFI CARE INCASEAZA BANI PENTRU O NORMA SI JUMATATE

Liberalul Ovidiu Nechita sustine ca asemeni consilierului Stefan Catalin Iordache (PNL), a primit si el informatii legate de faptul ca mai multi asistenti sefi din Spitalul Judetean Braila sunt platiti pentru o norma si jumatate. Nechita a precizat ca el a primit un mesaj de pe cont care nu este asumat la modul clar, deci nu are garantia ca sunt informatii adevarate, insa in opinia sa, indiferent ca e vorba de un pont “anonim” sau nu, dat fiind ca e vorba de lucruri grave, merita sa fie verificate.

Consilierul PNL a dat citire mesajului care i-a fost trimis pe o retea de socializare: “Toti asistentii medicali sefi PSD-isti cu o norma si jumatate nu cumva jumatate de norma o duc la partid? Sa nu se mai planga ca 80% din buget (bugetul Spitalului Judetean – n.r.) se duce pe salarii, ca un asistent medical sef ajunge cu o norma intreaga la aproximativ 5.500 lei, plus 2.500 lei jumatate de norma, care merge la partid. Este vorba despre angajatii Spitalului Judetean. Puteti verifica asta, mai ales ca aveti acces la documente”.

“Da, domnule consilier, am spus, verificam, vedem si daca e adevarat, afara!”, a declarat presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD).

“Domnule presedinte, nu ma puneti sa fac eu ancheta la spital!”, a intervenit si Iordache.

“Nu, fac eu, dar dati-mi nume si prenume!”

“Dar puteti afla de la salarizare cu un telefon, domnule!”, a raspuns PND-istul.