Alegeri în PMP Brăila: Daniela Rădulescu va candida pentru funcția de președinte al Organizației Municipale și Viorel Botea pentru cea de președinte al Organizației Județene PMP

Organizația Municipală și Organizația Județeană PMP Brăila își aleg în zilele următoare noile conduceri. Astfel, pe data de 16 septembrie se vor desfășura alegerile în cadrul Organizației Municipale PMP, iar pe data de 17 septembrie se va desemna conducerea Organizației Județene PMP.

Președintele PMP Brăila, Viorel Botea, a precizat că toți membrii de partid care doresc să își depună candidaturile pentru vreuna dintre funcțiile de conducere sunt invitați să facă acest lucru.

Până ieri singura care și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Organizației Municipale PMP era consilierul municipal Daniela Rădulescu, iar singurul care și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al Organizației Județene este Viorel Botea.

Coman Sarafolean va candida pentru funcția de secretar general al Organizației Județene, iar Doruleț Iorga, cel care a candidat la Senat din partea PMP la alegerile parlamentare de anul trecut, va deveni cel mai probabil unul dintre vicepreședinții PMP Brăila.

Mai multe detalii pe această temă aici: